Torkad nöt färskfoder för hund.

Torkad nöt

Du behöver ange ditt postnummer för att göra en beställning. Klicka här
 • Emmzo Torkade oxnacksenor 1kg
  Emmzo Torkade oxnacksenor 1kg
  Torkade nacksenor av oxe, ca 8-15 cm långa. Förpackade i 1 kg påse. Ursprung Sverige.
 • Emmzo Torkade oxstrupar 1 kg
  Emmzo Torkade oxstrupar 1 kg
  Torkade oxstrupar 5-19 cm. Förpackade i 1 kg påse. Ursprung Sverige.
 • Emmzo Torkad vom i bit 1 kg
  Emmzo Torkad vom i bit 1 kg
  Torkad nötvom i bit. Protein 81,9%, råfett 10,1%, aska 3,5%, vattenhalt 3,4%, växttråd 1,1%
 • RAUH! Nordiskt tugg 15 cm
  RAUH! Nordiskt tugg 15 cm
  RAUH! 15cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. RAUH! Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. Kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Vi tillverkar våra tuggben utan konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! Råprotein 87.2 %, Råfett 1.6 %, Fukt 6.2 % RAUH! tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.
 • RAUH! Nordiskt tugg 25 cm
  RAUH! Nordiskt tugg 25 cm
  RAUH! 25cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. RAUH! Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. Kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Vi tillverkar våra tuggben utan konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! Råprotein 87.2 %, Råfett 1.6 %, Fukt 6.2 % RAUH! tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.
 • RAUH! Nordiskt tugg 40 cm
  RAUH! Nordiskt tugg 40 cm
  RAUH! 40cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. RAUH! Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. Kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Vi tillverkar våra tuggben utan konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! Råprotein 87.2 %, Råfett 1.6 %, Fukt 6.2 % RAUH! tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.
 • RAUH! Nordiskt tugg 60 cm
  RAUH! Nordiskt tugg 60 cm
  RAUH! 60cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. RAUH! Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. Kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Vi tillverkar våra tuggben utan konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! Äkta nordiskt tuggben 60 är flaggskeppet för hela produktserien. Det här är vårt största tuggben av nöt och samtidigt även det som håller längst. Råprotein 87.2 %, Råfett 1.6 %, Fukt 6.2 % RAUH! tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.
 • Emmzo torkad oxmatstrupe 1 kg
  Emmzo torkad oxmatstrupe 1 kg
  Torkade bitar av matstrupe nöt. Ursprung Sverige. Råprotein 75,3% Råfett 12,1% Aska 3,6% Vatttenhalt 4,1% Skall förvaras torrt och svalt.
Din vara har lagts i varukorgen
GÃ¥ till kassa